Over ons

jam_assets_underline-long.png
 

Jam visueel denken is gespecialiseerd in het ondersteunen van veranderingsprocessen en het verbeteren van samenwerking in organisaties. Jam geeft een boost aan het in beweging krijgen of houden van een organisatie en begeleidt het overdraagbaar maken van die transitie.

Middels een symbiotisch samengaan van visueel denken en ontwerp technieken creëert de klant onder begeleiding van JAM gedragen visualisaties. De Jam’er neemt daarbinnen de rol in van projectmanager, facilitator, luisteraar, scherpe vragensteller en ‘realtime’ tekenkanon.

Jam gelooft in de kracht van tekenen. Het proces van tekenen dwingt de klant om concreet te worden en het verhaal terug te brengen tot haar essentie. Het resultaat, de praatplaat is een prachtig medium om te communiceren. Het is verfrissend, wordt beter begrepen en onthouden, en is vooral heel leuk.

 

Over deze site

jam_assets_underline-long.png
 

Ruim 15 jaar begeeft Jam zich in de wereld van ‘visueel denken’. Vanuit de overtuiging dat we iets waardevols konden, pionierden wij er op los.

Nu, in 2019, zien we een groeiende markt met meerdere concullega’s die beeld op hun geheel eigen wijze inzetten. Echter er is nog ee.n weg te gaan om het ‘visueel denken’ als vakgebied een volwassenheid-status te kunnen geven.  Vanuit onze passie voor dit mooie vak pakken wij daarom graag de stift op om die groei een boost te geven. Kortom tijd om onze kennis en opinie te delen. 

Weeklijks zullen we van ons laten horen middels vlogs, blogs en beeld. De uitnodiging aan jou om te gebruiken wat voor jou waardevol is. Ook horen we graag wat jij er van vindt. Want daar wordt het beter van. Alles is vrij te gebruiken. Het enige wat we vragen is: ‘eer de bron’.

Welkom in de wereld van Jam.

 
tekening-1140x730.png

“Samen tekenen

voor

de verandering”